Buna tuturor

Revenim cu noi aventuri la munte de data asta 😉

Prima zi de concediu la munte

Am pornit din Bucuresti spre Petrosani, luni – si dat fiind ca defileul Jiului este inchis in perioada luni vineri 9-18, am pornit-o pe alt drum.

Am iesit pe autostrada spre Pitesti  -ne plangeam ca e rau drumul spre Constanta, aici e si mai valurita si mai plina de gropi… Si apoi am pornit spre Campulung. Toate bune, daca nu punem la socoteala faptul ca e drumul in lucru si am mers cu 50 la ora si in afara localitatilor. Apoi de la Campulung am ajuns prin culoarul Rucar Bran la Bran unde am mancat, langa Muzeul vamal.

Apoi am pornit din nou la drum cu forte proaspete, si am luat-o prin Zarnesti, prin Poiana Marului, Sercaia si Fagaras.

Pana in Sibiu am intrat pe autostrada, am mers cativa km, am iesit de pe autostrada, fiind in lucru cativa km, apoi iar pe autostrada si am iesit de pe ea la Simeria. Apoi via Hateg si Petrosani, unde am urcat frumos in Parang, la Pensiunea Alexia.

Tot drumul a durat de la ora 9 dimineata porniti din Bucuresti, pauza de masa la Bran 12.30-13.30 si am ajuns in Petrosani pe la ora 19 si sus la Pensiunea la ora 19.30.

La Pensiune totul e superb, un peisaj de vis, poti sa vezi Petrosaniul de sus si Lupeniul de asemenea, din alt unghi. Aici link cu pensiunea – http://www.lapensiuni.ro/cazare-transilvania/hunedoara/Pensiunea-Alexia-4030048/index.html

Un fenomen inedit este dimineata cand ne trezim avem norii langa noi, peste vale, apoi usor usor se ridica si se vad muntii si Valea Jiului cu orasele.

Va las in compania pozelor ce le-am facut uitandu-ne din usa 🙂

Apusul

IMG_3150_1 IMG_3151_1 IMG_3152_1

Dimineata – ceata este peste Petrosani si Lupeni

IMG_3124_1 IMG_3125_1 IMG_3126_1

Aici s-a ridicat ceata  – Petrosani

IMG_3138_1

Si aici s-a ridicat si se vede Lupeni

IMG_3139_1

Revenim in curand cu alte poze si impresii.

Vacanta placuta tuturor si sanatate din belsug

 

O zi faina tuturor!

Reclame