Ziua buna tuturor

Nu am mai scris de ceva vreme pe aici 😉 dar finalul de an scolar a fost fff obositor.

Sa va spun cum fu primul drum pe autostrada cu copiii la bunici….

Ce sa zic…colegi de trafic ca si anul trecut, grabiti, dar totusi nu am mai fost la limita sa iasa carambol, peturi de cola si apa si alte bauturi pe strada idem, nimic schimbat…drumul si mai si…cel putin pe pod peste Dunare este plin de gropi, nu au schimbat cu nimic, peste Borcea au scos limitatorul de viteza (ma refer la podul de langa Fetesti), dar tot stricat e… Cand le vor repara oare???

Pt ca aveam de facut cateva cumparaturi, am zis sa ne oprim in Medgidia – dar, am iesit de pe autostrada la Cernavoda. Drumul European, DN22C ff bun, fara gropi, liber, cu 1 localitate cu 50 la ora si inca o portiune mica, unde e statie cfr, in rest in localitati restrictia e de 70 si se merge ff bine. Am revazut drumul pe care mergeam weekend de weekend cu ani in urma sau in aproape fiecare weekend.

Domn sofer a declarant, ca nu o mai ia pe autostrada, de acum inainte va iesi pe la Cernavoda, bucata de la Cernavoda la Constanta e …aiurea, plina de vai si dealuri si curbe…e mult mai frumos pe DN.

Ce ne-a dat batai de cap este…gps-ul – nu stiu ce nabadai il apuca, dar cand ti-e lumea mai draga ramai fara semnal..si e rau de tot mai ales daca nu stii orasul, nu stii cum sunt strazile cu sens unic – Medgidia e raiul strazilor cu sensuri unice 😉 Dar belele cu el avem de vreo 3-4 saptamani si in Bucuresti… Asa am ramas eu fara baterie, din cauza misteriosului „Semnal gps inexistent” si cauta si cauta si fuge bateria …

De la Medgidia la copii am ajuns rapid, drumul care era cu ceva vreme in urma praf…acum e si el ok Medgidia – Ciocarlia…de aici iar am luat-o pe cel cunoscut prin Lanurile si Mereni etc unde am avut parte de curbele la 90 de grade, unele semnalizate, altele nu.,,ca deh, e greu tare sa pui niste semne de circulatie.

Au reusit sa repare si acest drum, e mai bine ca anul trecut cand aveai parte de ceva gropi, acum sunt cu petice, dar e ok.

Marea am vazut-o in minivacanta de Rusalii, acum nu am mai mers pana in oras…ne-am opri la aer curat, la curte, ne-am bucurat de o seara superba la curte cu copiii.

Va doresc tuturor o vara cu sanatate, spor in toate, racoare pe cat posibil, sa va mearga totul din plin alaturi de cei dragi.

Azi fara poze, data viitoare sper sa adun cateva 😉

Pe curand!

Reclame