Buna seara!

Am tot stat pe ganduri…sa merg sa nu merg…sa merg sa nu merg…pana la urma am ajuns si eu la Targul de Carte Gaudeamus de la Romexpo.

A fost tot aglomerat, dar cred ca azi a fost  muuult mai liber decat ieri – azi fiind duminica, si ultima zi a targului.

Am intrat, fara gand de a lua prea multe carti, din motive de greutate si urmari – durere de mijloc. Dar pana la urma am plecat de acolo cu cateva achizitii 😉

Sa va spun ….

M-am uitat cam peste tot – doar jos nu am insistat, era fff aglomerat si nu aveai loc nici sa te invarti ca lumea.

Am luat de la Ed Quantum – „Intre pamant si apa” de Raluca Andreea Chiper la doar 15 lei -sper ca nu am incurcat preturile. Mai erau carti la 10 si la 15, si cel putin 2 autori prezenti. De la Theo Anghel nu am mai luat nimic azi, le aveam deja…si urma o lansare, dar nu am retinut numele autorului Daniel….nu mai stiu cum.

De la standul Targ Permanent de Carte am gasit 4 carti a 5 lei bucata de James Mandy – „Legiunea Comore”; „Fabricantii de droguri din Columbia”; „Jungla amazonului” si „Triunghiul bermudelor”.

La Editura Vremea am gasit o oferta faina – la 1 carte cumparata primesti alta gratis si am luat astfel de autorul J. Hadley Chase – „Loveste si fugi”; „Culcati-o intre crini”; „Ti-arat eu!” si „Totul se plateste” – una costa 10 lei eu am luat 4 la 20 🙂

Am gasit-o de asemenea si pe Tesa Nadir -si am primit si autograf – „Vremea justitiarului”- la aceasta carte primeai cadou si sapun bio -miroase ffffffff frumos – si „Lacrimi de ceacar”.

Apoi am ajuns la Librex unde m-am dezlantuit 🙂 am luat 5 carti de Raluca Butnariu – inca nu am citit nimic de aceasta autoare, urmeaza, mai aveam ceva acasa… „Fara regrete”; „Umbra Noptii”; „Privilegii”; „Regasirea” si „Deziluzii”.

Am incheiat cu Ed Diana de unde am luat 2 caietele pt cavaler cu semen grafice si cifre – 4,12 lei bucata si 1 caiet de Lectura pt mici povestitori pt cl a 2-a la 8.74 lei – pret de targ.

Pretul de intrare 5 lei.

Sa va spun ca iar ma dor picioarele…spatele e inca bine, desi am avut ceva de dus acasa.

Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi.