Buna

Nu stiu voi ce faceti serile, dar eu una dau drumul la tv si caut seriale sau filme tv…

Una din descoperirile facute cam acum o luna, intr-o sambata, cand nu am gasit decat vampiri si altele filme horor, am dat, peste „The Night Shift” sau „Tura de noapte” cum a fost tradus in limba romana. Il puteti vedea sambata si duminica seara de la ora 22 pe AXN White – cate 2 episoade unul dupa altul. Reluarea este, noaptea, dupa „Ofiteri incepatori” – care e iar f fain – sau „Cursa nebuna” – asta sincer nu imi place deloc. 🙂

Este un film serial f fain cu medici ce au servit in Afganistan si apoi au revenit, dupa ce au fost lasati la vatra, in Spitalul San Antonio Memorial si lucreaza toti in tura de noapte.

Cazurile ce vin la camera de garda sunt de la cele mai banale la cele mai complexe, ii vezi cum pleaca rapid, cu elicopterul sau cu ambulantele cand sunt accidente in lant sau explozii sau focuri de artificii ce explodeaza mai devreme decat era programat, cum a fost de exemplu aseara. Ei fac tot posibilul sa isi ajute pacientii. Afli cum un sindrom banal, combinate cu altul poate fi de fapt o boala f grava sau din contra ceva usor si f usor de rezolvat.

Dar…daca nu ai cunostintele necesare sa faci legaturile, cel mai bine mergi la medic si afli ce te supara.

Va las link cu trailerul

 

TC – in stanga si Tofer in dreapta, cu spatele la noi au trecut prin multe pe front si sunt prieteni f  buni, de asemenea ii veti gasi pe Jordan – prietena si aproape sotie a lui TC Scott un chirurg f bun, acum prieten cu cumnata lui TC  – Annie – care a trecut prin multe greutati, incepand cu consumul de droguri si bautura si Drew – un medic ff bun sau Paul – un „pustiulica” la prima vedere, dar este si el chirurg, acum, dupa rezidentiat, fiul unui medic chirurg extraordinar, ce nu doreste sa invete meseria de la tatal sau si reuseste intr-un final sa se decida sa devina chirurg, dupa ce a incercat cu pediatria. Mai sunt si alte personaje care sunt sigura ca va vor atrage atentia.

Veti vedea cum vor face diverse operatii ce pentru medicii ce nu au luptat pe front sunt necunoscute, acolo facand diverse manevre si reusind sa salveze vieti in mod inedit.

„Serialul urmărește o echipă de medici și asistente, toți foști membri ai armatei, care lucrează în tura de noapte din camera de gardă a spitalului San Antonio Memorial și care fac orice este nevoie pentru a-și ajuta pacienții. Riscurile pe care și le asumă doctorii și asistentele pentru a salva vieți sunt mereu pe linia fină dintre eroism și impulsivitate, dar de fiecare dată merită.” – asta spune cinemagia https://www.cinemagia.ro/filme/the-night-shift-752247/

Eu una va recomand cu drag acest serial.

Astept cu nerabdare impresiile voastre.

Va doresc o seara de duminica minunata alaturi de cei dragi.